Vores Kvalitet og Print

Vores tøj til voksne og børn er 100% bæredygtigt og af høj kvalitet. Det er mærket med seks certifikater, som er din garanti for, at tøjet fremstilles i henhold til de højeste sociale, etiske og miljømæssige standarder.

Vi designer selv alle print og vi arbejder med to forskellige trykmetoder. Alt afhængig af tøjets farve og tekstur kan printet derfor variere i sit udtryk. Vores print er OEKO-TEX® certificeret.

Vores T-shirts til voksne er i en fin bomuldskvalitet (155g). De er fittede, tætsiddende og formsyet og med rund hals. Vores T-shirts til børn er i en fin bomuldskvalitet (155g) med klassisk pasform og rund hals.

la Labels sweatshirts til voksne er i en super lækker kvalitet (300g). Rund hals og rib ved hals og ærmeåbninger. Raglanærmedetaljer. Blød og børstet inderside. Vores bæredygtige sweatshirts til børn er i den fineste og blødeste bomuldskvalitet (300g), og raglanærmerne giver dem et cool udtryk.

Vores babybody’er er lavet af blød, økologisk bomuld med fairtrade-mærke. De er 1x1 rib-kvalitet og lukkes med trykknapper.

Den gode kvalitet i alle vores produkter sikrer, at de holder pasformen. Hvis du vasker dit tøj fra la Label skånsomt og med vrangen ud, så spreder dit personlige præg på tøjet cool karma længe.

la Label Love se hele kollektionen

 

Search

DKK